Byliv, kultur og skøn natur i den charmerende gamle købstad

Køge er en moderne by med mange tilbud til både unge og ældre par samt familier. Byen bærer præg af sin historie og rummer en del spor fra sin tid som succesfuld købstad. Huse med bindingsværk og et centralt brostensbelagt torv finder du i centrum sammen med hverdagsbutikker og specialforretninger med kulinariske delikatesser og udvalgte mærker til garderoben. Du kan få et velsmagende måltid på en af de mange caféer, lege turist i din egen by og tage på museum eller søge mod vandet eller Køge Ås, hvor du kan gå ture og invitere på picnic.

Du bor ikke langt fra Køge St., hvor både S-tog og regionaltog kører, og fra den nye Køge Nord St. tager det kun 24 minutter til København H. I bil når du hurtigt det udbyggede motorvejsnet, så det er nemt at komme til og fra dit hjem.

Søndre Havn er en nyere bydel i Køge, hvor der hele tiden udvikles og udvides. Her afholdes flere sociale arrangementer, som for eksempel Søndre Havnedag, hvor du kan møde dine naboer, få smagsprøver på lokale råvarer og udfordre dig selv med kajakpolo eller klatring.

Engkanten er Søndre Havns byfront og opholdssted med promenade samt trappetrin, og den udbygges løbende. Kvarteret er præget af et hyggeligt havnemiljø med blandt andet almindingerne, som er friarealer med naturrige gang- og cykelruter.

© Copyright - Sondrehavnboliger